Prečo nakupovať v Moruši


Autor: Melinda
17.7.2022


Možno sa pýtate, čo máme my, čo iní nemajú, veď predávame oblečenie z druhej ruky, ktoré niekto predtým nosil a už ho nenosí. Takých obchodov je predsa obrovské množstvo všade (nielen) na Slovensku.

Pozrime sa teda na to v niekoľkých bodoch.

Lokálnosť - nachádzame sa v srdci Slovenska, v Banskej Bystrici, kde nás aktuálne môžete nájsť na dvoch miestach, ako popup - v priestoroch 365.labb na ulici Lazovná 5 a v showroome Rozkvet Gallery na ulici Horná 36 v Banskej Bystrici.

rozkvet2png

Jedinečnosť - všetky kúsky, ktoré u nás nájdete sú zaručene jedinečné, mnohé z nich nenájdete nikde inde, len v našom obchodíku. Obzvlášť, ak si vyberiete nami ušitý kúsok. A ako bonus, kúsky fotíme so skvelou fotografkou, Máriou Petriskovou ktorá má unikátny spôsob a štýl fotenia a z každej fotografie vytiahne presne to, čo potrebujeme. Jednotlivé kúsky sú fotené na reálnych ľuďoch, nie na vešiaku, je teda jednoduchšie si predstaviť, ako to bude na vás vyzerať. 

fotomatajpg

Rozmanitosť
- u nás nájdete rôzne kúsky, od šiat, cez sukne, nohavice či topy.

Žiadny fast fashion - nakoľko sú všetky u nás dostupné kúsky z druhej ruky, netvoríme textilný odpad, ale naopak, dávame veciam druhú šancu. Tým sa každý kúsok dostane opäť do obehu a vy si nemusíte kupovať napríklad nové tričko vo fast fashion obchode, ale nosiť to, čo si už niekto raz kúpil.

Spoma a prec krsu 3png

Čisté a voňavé kúsky - všetky kúsky, ktoré sa k nám dostanú s láskou vyberáme pre vás, vyčistíme/operieme ich, aby sa k vám dostal čistý a voňavý kúsok. Ak má oblečenie akúkoľvek chybu, my ju opravíme tak, aby ste si danú vecičku mohli rovno nosiť.

Úprava veľkosti - ak sa vám nejaký kúsok zapáči, ale potrebovali by ste ho zmenšiť alebo zväčšiť, prípadne skrátiť, stačí nám dať vedieť. My okamžite vyťahujeme šijací stroj a niečo už vykúzlime.

full-frame-colour-sewing-threadsjpg

Ceny - u nás nájdete všetky krásne, čisté a voňavé kúsky za rozumné ceny. Navyše, často máme aj skvelé zľavy, kedy môžete váš vysnívaný kúsok kúpiť za zlomok pôvodnej ceny.

Tipy a triky - na našom webe budete môcť nájsť šikovné tipy a triky v oblasti opravy, úpravy oblečenie ale aj módne tipy - napríklad čo k čomu.

Darčekové balenie - našou úplnou novinkou je darčekové balenie. Ak si vyberiete kúsok, napríklad kabelku či doplnok, ako darček pre vášho blízkeho, vieme vám tento kúsok zabaliť ako darček a prípadne poslať aj na adresu obdarovaného. Stačí, ak nám počas objednávania napíšete, ktorý kúsok by ste chceli dať zabaliť a k akej príležitosti. My daný kúsok zabalíme a na výber vám dáme aj z 2 druhov kartičiek, na ktorú si môžete zvoliť vlastný text. Cena takéhoto balenia: 3 eurá.  

may-mothers-day-handmade-giftbox-wishes-photography-beautiful-blooming-carnations-with-pink-ribbon-box-isolated-on-fair-faced-gray-background-desk-close-up-copy-space-mock-upjpg

Udržateľnosť - tým, že nakúpite u nás, či už z kolekcie second hand alebo z kolekcie vytvorenej v našej dielni, prispievate k udržateľnosti. Nenakupujete veci vo fast fashion obchode, ale kúpite buď kúsok z druhej ruky alebo kúsok vlastnoručne ušitý.

logojpg

Bonus:
blogové články o rôznych zaujímavých veciach. 

Veríme, že u nás nájdete, čo hľadáte a že sa vám u nás bude páčiť. Tešíme sa na váš nákup u nás. Určite sledujte aj náš Instagram a Facebook, kde sa dozviete o našich podujatiach a novinkách. 

Vaša Moruša.